• Alma Vivoda 16, 6330 Piran
  • 064 125 106

Ponudba v apartmaju Happy Casa 😁😍🤩

🏖️ Oddih v apartmaju Happy Casa v Piranu! 🌞

👉 Pozdravljeni! Če iščete mirno in prijetno bivanje, z blagodejnimi vplivi morja in zdrave klime, sprostitev, dobro energijo in bližino Piranskih znamenitosti, potem je apartma Happy Casa prava izbira za vas! Lahko pa si privoščite aktivne počitnice s sprehodi ali kolesom po označenih poteh. TV postaja CNN je na svoj seznam najlepših evropskih mest uvrstila tudi zaklad Piran. Ponujamo vam sledeče:

Prostornost: Na voljo imate 40 kvadratnih metrov popolnoma opremljenega prostora, ki vključuje dnevno sobo s kuhinjo in udobnim kotičkom za pitje kave ter ločeno spalnico za popoln počitek.

 
 

❄️ Klimatizacija: Ne skrbite za vroče poletne dni, saj je v apartmaju nameščena klimatska naprava, ki bo poskrbela za prijetno temperaturo v prostoru.

🚿 Kopalnica: Uživajte v udobju sodobne kopalnice, ki je opremljena z vsem potrebnim, da se boste po dolgem dnevu na plaži počutili sveže in sproščene.

🏢 Udobna lokacija: Apartma se nahaja v drugem nadstropju zgradbe, ki je opremljena z dvigalom za enostaven dostop. Nahaja se v mirni in prijetni ulici Alma Vivoda, le nekaj korakov stran od živahnega Tartinijevega trga.

Kotiček za pitje kave: V apartmaju je na voljo poseben kotiček, kjer si lahko privoščite požirek kave ali čaja ter uživate v sproščenem jutru ali popoldnevu.

 
kotiček za pitje kave
kotiček za pitje kave
 

📍 Osrednja lokacija: Z apartmajem Happy Casa boste imeli enostaven dostop do vseh glavnih znamenitosti Pirana. Tartinijev trg je oddaljen le slabih 5 minut hoje, kjer boste lahko uživali v lokalnih restavracijah, kavarnah in trgovinah. V družbi prijetne morske sapice pa se od trga sprehodite ob obali proti Punti in si privoščite kulinarično razvajanje. V nasprotno smer se odpravite ob obali v Portorož, mesto rož.

Popolnoma renoviran: Apartma Happy Casa je bil nedavno popolnoma obnovljen, da vam zagotovi sodobno in udobno bivanje. Uživajte v sodobni estetiki, udobju in brezhibni čistoti prostora.

Ne zamudite priložnosti za nepozaben oddih v apartmaju Happy Casa v čarobnem Piranu! Rezervirajte zdaj in si zagotovite svoj prostor za sprostitev in uživanje v enem najlepših evropskih mest ob slovenski obali.

Za več informacij in rezervacije nas kontaktirajte na naslovu:
📞 Telefon: 00386 64 125 106
📧 E-pošta: happycasapiran@gmail.com

Veselimo se vašega obiska v apartmaju Happy Casa Piran! 🌴